olej z miodli indyjskiej w ofercie sklepu magiczne indie
brak zdjęcia

Dodane: 2016-06-10

Kategoria: Handel / Handel

W kosmetyce coraz bardziej popularnym specyfikiem jest olej z miodli indyjskiej. Miodla indyjska (zwana też mielą indyjską lub neem) jest drzewem pochodzącym z subkontynentu indyjskiego. Do celów kosmetycznych używa się sproszkowanych liści lub olejku uzyskanego poprzez wyciskanie na zimno nasion drzewa. Olej z miodli indyjskiej ma wiele cennych zastosowań. Doskonale radzi sobie ze skórą trądzikową, z bliznami i zaskórnikami, a także ma pozytywny wpływ na włosy. Miela indyjska cechuje się wysokim poziomem przeciwutleniaczy, które pomagają chronić skórę przed szkodliwym działaniem środowiska. Chroni również skórę przed starzeniem się i łagodzi istniejące już zmarszczki. Ze względu na swoje liczne właściwości jest pozycją niezbędną w domowej apteczce.

Określ problem





Przeczytaj też:

Upraszczajmy sobie przygotowywanie dań z siekaczem do mięsa
Upraszczajmy sobie przygotowywanie dań z siekaczem do mięsa

Siekacz do mięsa to ciekawa alternatywa dla tradycyjnego tłuczka. Pełni on dwojakie zadanie: rozbija mięso, tak jak czyni to tłuczek, ale dodatkowo powoduje powstanie w nim mnóstwa drobnych kieszonek. Spowodowane j...

W jaki sposób dostarczany jest jako eko groszek?
W jaki sposób dostarczany jest jako eko groszek?

Na polskim rynku możemy znaleźć się wiele firm, które oferują sprzedaż różnego rodzaju węgla czy też opału. Możemy znaleźć również wiele firm oferujących miał węglowy, a także eko groszek. Dlatego za...

Fantastycznie wykonane lampy kryształowe
Fantastycznie wykonane lampy kryształowe

Lampy wykonane przy użyciu kryształów robią naprawdę ogromne wrażenie. Chociaż dzisiaj modne stały się nowoczesne, minimalistyczne wnętrza, to wciąż są osoby, które jednak marzą o czymś bardziej klasyczny...

Usługi biurowo-rachunkowe Łódź
Usługi biurowo-rachunkowe Łódź

Lumons to nowoczesne biuro rachunkowe. Łódź i okolice to główny rejon, w których nasza firma działa. Zatrudniamy profesjonalistów, którzy wykształceni są w swoim zawodzie, dzięki czemu tworzymy zespół wspó...

olej z miodli indyjskiej w ofercie sklepu magiczne indie
olej z miodli indyjskiej w ofercie sklepu magiczne indie

W kosmetyce coraz bardziej popularnym specyfikiem jest olej z miodli indyjskiej. Miodla indyjska (zwana też mielą indyjską lub neem) jest drzewem pochodzącym z subkontynentu indyjskiego. Do celów kosmetycznych używ...